top of page
5M1A5495fixxx.jpg

Din gravidfotografering

En graviditet är det perfekta tillfället att unna dig själv en riktigt fin, lyxig och minnesvärd upplevelse

Mitt mål är att du ska kunna se hur vacker och fantastisk du är. Du ska känna dig avslappnad  och bekväm. Jag vill att du ska kunna blicka tillbaka till denna stunden och minnas en härlig och glad stund där du fick känna att du var i fokus. 
En graviditet är en stor förändring som händer i livet. Det kan vara många blandade känslor och kännas som en bergochdalbana. Därför vill jag lägga extra vikt på att du ska få stråla och känna dig lite extra bortskämd  

a.h.fineartphotography

Det här får du

En minnesvärd upplevelse

 En stund där du får stå i fokus och känna dig strålande vacker

 Låna exklusiva och vackra gravidklänningar

 Stor noggrannhet i val av tid och plats

 Högupplösta och redigerade bilder

 Färdiga bilder levererade inom 10 dagar

Webbgalleri som är tillgängligt för bara dig där du kan välja dina favorit bilder i lugn och ro var du än är

  • Facebook
  • Instagram

fotografannahillbur

5M1A1293fix.jpg
5M1A2183fix.jpg

Boka datum

Den bästa tiden för en gravidfotografering brukar vara runt v.28-35.

Jag råder dig att försöka boka i god tid, gärna  5-6 veckor innan för att vara säker på ett ledigt datum.
Du betalar 1500 kr i bokningsavgift som sedan dras av från slutsumman. Först när bokningsavgiften är betald har du en garanterad tid.

IMG_2530.JPG

Gravidkläder

Välj bland ett tjugotal underbara gravidklänningar. Allt ifrån glittrande pallettklänningar, magiska spetsklänningar eller himmelska tyllkjolar med eleganta toppar.

Vi fotograferar i 2 ombyten som du får välja ut fritt i från min gravidgarderob innan fotograferingen.

 


 

5M1A2089fix.jpg

Hur går allt till?

- från bokning till leverans -

Hur du bokar en gravidfotografering

För att boka en gravidfotografering så börjar du med att skicka en bokningsförfrågan via bokningsformuläret som du kan hitta längre ner på sidan. När du skickat en förfrågan så återkopplar jag till dig inom 2 arbetsdagar med förslag på dag när fotograferingen skulle kunna äga rum. Eftersom jag har ett begränsat antal  fotograferingar varje månad så rekommenderar jag dig att vara ute i god tid med en bokningsförfråga. Det vanligaste är att man fotograferar runt gravidvecka 28-35, men det beror på hur ens graviditet ser ut och hur magen växer. 

När vi har kommit överens om en dag som passar så skickar jag en bokningsfaktura på 1500 kr, denna summan dras senare av från slutfakturan. Först när bokningsavgiften är betald är din tid garanterad och bokad.

Där efter kan du hålla utkik i din brevlåda efter en bokningsbekräftelse tillsammans med en fin liten överraskning. 

5M1A6794fixH.jpg
5M1A6740fixH.jpg
5M1A1209fix.jpg

Vad som händer innan fotograferingen

Vi kommer tillsammans skapa en moodboard som vi utgår ifrån när vi planerar val av plats, kläder och styling. Detta hjälper mig att förstå vad du tänker dig för fotografering och på så vis så kan jag säkerställa att du garanterat kommer bli nöjd.

När du känner dig nöjd med vårt upplägg så får du ett galleri med alla mina exklusiva gravidklänningar där du får välja ut 2 olika klänningar. Jag föreslår även att du väljer ut en tredje klänning utöver de två som du tänkt du ska fotograferas i. Allt för att du ska känna dig tryggare i dina val när vi väl är på plats och ska fotografera.

I galleriet hittar du ett tjugotal  fantastiska klänningar i olika storlekar som passar de flesta, allt ifrån xxs-xxl.

Vad som sker under fotograferingen

Du kommer inte behöva känna någon stress eller oro över hur fotograferingen kommer gå till. Jag är en glad person som är väldigt lätt att ha och göra med så jag kan garantera att du kommer kunna känna dig avslappnad och bekväm framför kameran. 

Du ska inte behöva känna dig obekväm i stela poser utan jag vill att du ska känna dig vacker och stolt genom att bara vara naturlig. Jag vill fånga ögonblick där man kan se dig skina precis som du är.

Såklart så hjälper jag dig om du vill med tips hur du kan hålla dina händer, din blick eller kropp för att allt ska kännas mer avslappnat.

Jag kan lova dig att du kommer älska dig själv och dina bilder. 

En gravidfotografering tar vanligtvis runt 1 timme och då fotograferar vi 2 ombyten på en vald plats men med ett par olika bakgrunder.

Vid kallt väder så ser jag till att där finns filtar, värmekuddar och gärna något varmt att dricka. Du säger till precis när du vill och känner att du behöver pausa för att värma dig.

IMG_2518.JPG
IMG_2520.JPG
5M1A2162fix.jpg

Hur din leverans och slutbetalning går till

10 dagar efter din fotografering kommer du få ett mejl med en länk till ditt webbgalleri med ca 30-40 bilder. Här kommer du kunna göra ett urval och välja de bilderna som du vill ha genom att bocka i bilderna som dina favoriter. När du känner dig nöjd med vilka bilder som du har valt så väljer du att dela dina favoriter med mig.

Känner du att du vill köpa till fler bilder så går det givetvis bra. Du kan köpa till fler för 200 kr/ bild och lägre vid bildpaket.

Slutbetalningen sker efter leverans av dina bilder. Här dras din bokningsavgift av på slutsumman. 

5M1A0742fix.jpg

Vanliga frågor

När bör man boka?

Den bästa tiden för gravidfotografering brukar vara runt gravidvecka 28-35. Men alla graviditeter ser olika ut så vi anpassar oss lite i tiden efter hur mycket din mage växer och hur du mår. 

Får partner och barn vara med?

Absolut, jag kommer främst fokusera på dig för det är du som ska stå i fokus. Men vill partnern eller syskon vara med på några bilder så tycker jag bara det är kul att få ta några kärleksfulla bilder på er tillsammans.

Vilken tid och plats?

Inför fotograferingen väljer vi tillsammans ut den bästa platsen utifrån era önskemål. Jag gillar att fotografera 1-2 timmar före solnedgång för då är ljuset mest magiskt. Men såklart kan vi ta fantastiska bilder även vid andra tider på dagen.

Vad händer om det är dåligt väder eller om jag blir sjuk?

Vid dåligt väder som regn eller blåst bokar vi givetvis in en ny dag utan någon extra kostnad. Jag vill kunna leverera högsta kvalitén på mina bilder till er och vill så klart att ni ska känna er nöjda.

Skulle det vara så att du mår dåligt pga. din graviditet eller att du blir sjuk så försöker vi lösa en ny dag. Det är viktigt att du ska känna dig pigg och att du mår bra för bästa upplevelsen.

GDPR Lagring av uppgifter

I samband med vårt uppdrag godkänner ni att jag lagrar era namn, adress, mailadress och telefonnummer då detta krävs för kommunikation, avtal, fakturering och bildleverans. Jag sparar dessa uppgifter i 7 år enligt bokföringslagen, därefter raderas uppgifterna från mitt system. Ni kan när ni vill kontakta mig för att få veta vilka uppgifter som finns lagrade.

Bokningsavgift, om- och avbokning, ångerrätt samt slutbetalning

Bokningen är bekräftad vid betald bokningsavgift, 1500 :-, och betalningsdatum gäller som bokningsdatum. 

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning av bokningsavgiften. Därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar. 

Vid dåligt väder eller sjukdom har du rätt att boka en annan tid.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid för fotografering så debiteras 50 % av resterande belopp oavsett anledning.

Slutgiltig betalning skall ske senast 10 dagar efter färdigt arbete.

5M1A7522fix.JPG
5M1A0594fix.jpg
5M1A7851fix.JPG

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret för att skicka en förfrågan
arrow&v
Jag bekräftar att jag har tagit del av

Tack för din förfrågan!

5M1A1142fix.jpg
Skick en förfrgan
bottom of page